Cât de frumoasă și strălucitoare să decorezi un tort pentru Anul Nou 2017

Aspectul original al tortului va ușura starea de spirit a oaspeților și va transforma un desert obișnuit într-un mic miracol de Anul Nou. Tortul de casă va permite hostessului să-și demonstreze abilitățile culinare și capacitatea de a aranja frumos vasul.

Diverse figuri, produse din ciocolată și mastic, prăjituri de o formă neobișnuită – orice fel de patiserie poate deveni o capodoperă.

Anul Nou торт со снежинками

Caracteristici și reguli pentru decorarea prăjiturilor pentru Anul Nou

Pregătirea unui desert pentru noul an este diferită de gătitul obișnuit – în această zi, în plus față de dulciuri, trebuie să gătiți încă un număr mare de salate, aperitive și fierbinți. Lipsa experienței afectează, de altfel, prajiturile cu tema de Anul Nou trebuie să fie gătite doar o dată pe an..

Caracteristici decorare tort:

 • Nu este nevoie să faceți decoruri pe tort prea gras – pe masa de sărbătoare și fără ea există suficientă alimente grele pentru stomac;
 • Este necesar să se practice în crearea de bijuterii. 31 decembrie va fi suficient de grijă, și va fi greu să înveți ceva nou în turbulențele pre-vacante.

Regulile de decorare a tortului:

tort лесной

 • Nu abuzați de culorile artificiale, mai ales dacă printre oaspeți sunt copii mici. Culoarea frumoasă a produsului poate fi dată folosind sucul de fructe de pădure;
 • Atunci când decorați un tort, nu exagerați-l cu designul său – produsul trebuie să fie stabil, iar decorațiile să îl păstreze în siguranță;
 • Nu încercați să faceți o copie exactă a tortului din imagine – adesea cele mai frumoase decorațiuni sunt create singure, când în procesul de fabricație acoperă inspirația.

În cazul încercărilor de proiectare nereușite, nu este nevoie de panică – puteți oricând corecta sau ascunde eroarea adăugând noi decorațiuni la patiserie.

Cum să decorezi un tort pentru noul an 2017 al cocoșului

Există o mulțime de moduri de a decora un tort finit, dar nu trebuie să uităm că vine anul cocoșului și că are propriile preferințe. Tratamentul preferat al lui Rooster este semințele, nucile și floricelele. Dacă toate acestea nu sunt planificate în decorarea tortului, atunci tortul în sine poate fi cereală sau nucă.

Opțiuni de decorare a tortului:

 • Margele figurine.

În acest an, cifra reală a unui cocoș pe produsul finit. O pasăre poate fi ușor turnată datorită formei simple a corpului..

Pentru a face un cocoș, veți avea nevoie de pastă de marțipan – de migdale din plastic (de preferință mai multe culori) și de abilități în manipularea lutului. Marzipanul gata făcut poate fi cumpărat la magazin, alegând culorile potrivite pentru cocoșul tău..

decorarea тортов петушком

Mai intai vom forma un corp sub forma unei picaturi, apoi vom face un cap dintr-o minge. Creăm aripi și coadă din prăjituri de marțipan, tăiem pene cu un cuțit. Din marțipanul roșu adăugăm un scallop, cioc și barbă la cap. Colorantul negru atrage ochii.

Un pui și câteva pui pot fi adăugați la cocoș..

 • Decoratiuni de ciocolata.

Ciocolata pentru decorare se topește și se toarnă într-o pungă de patiserie. Această ciocolată poate fi desenată fulgi de zăpadă, copaci de Crăciun, zăpadă. Figurile pot fi introduse în tort vertical – această decorare va fi foarte elegantă.

La tăierea tortului, cifrele vor fi deteriorate, deci decorarea tortului este mai bună în formă tăiată. Sau grupați decorațiile astfel încât să nu cadă sub linia de tăiere. Ciocolata albă vă va permite să creați o adevărată “zăpadă”, iar din întuneric veți obține molidul minunat.

tort с елочкой

 • Elemente de zahăr.

Această metodă este potrivită pentru începători care nu sunt siguri că vor putea să facă bijuterii pe cont propriu. În magazinele de patiserie o mare selecție de cifre dulci gata făcute: acestea sunt margele lucioase, fulgi de zăpadă, stele, frunze. Din acest set puteți pune o imagine sau puteți aranja marginile tortului.

zahăr украшение тортов

 • Decorarea fructelor.

Un ornament de fructe va fi mai util decât un design dulce. Puteți construi un pom de Crăciun din carnea verde de fructe kiwi și adăugați fructe de padure la ea jucării. Sau tăiați diferite forme din fructe și întindeți suprafața tortului. De asemenea, fructe de padure luminoase decoreaza perfect desertul de Anul Nou.

fruct украшение

 • Gust de zahăr.

Tăiați șabloanele de hârtie ale imaginilor, le puteți pune pe tort și puteți presărea restul suprafeței cu zahăr pudră. Prin aceasta, puteți desena fotografii întregi pe patiserie..

Unele variante de bijuterii pot fi combinate una cu alta, altele arata mai bine fara elemente inutile. Înainte de a începe proiectarea produsului, trebuie să decideți asupra designului și să vă lipiți de el..

zahăr пудра

Modalități de decorare a tortului de Anul Nou cu miez și rețete pentru pregătirea acestuia

Masticul este un material dulce și foarte plastic, cu care puteți acoperi frumos un tort. Diverse figuri sunt făcute din mastic. Vopselele vor picta masticul și vor adăuga luminozitatea produsului finit.

Poti cumpara masa gata preparata, dar cea mai delicioasa pasta de zahar este obtinuta la domiciliu.

Marshmallow mastic

Martismul de marjă este rapid pregătit și convenabil pentru utilizare: este uniform colorat, ușor de rulat și are orice formă..

Pentru a pregăti masticul va trebui:

 • Marshmallow (marshmallow) – 100 g;
 • Icing sugar – 1 ceașcă;
 • Apa – 3 linguri. l;
 • Unt – 1 lingura. L.

Se taie marshmallow-ul în bucăți mici, se acoperă cu apă și se pune într-o baie de apă. Când marshmallow începe să se dizolve, trebuie să adăugați ulei în tava. După ce marshmallow devine omogen, este timpul să-l scoateți din sobă..

să se topească маршмелоу

Acum, trebuie să adăugați zahăr pulverulent și să amestecați masa fără oprire..

adăuga пудру

Dacă lingura se blochează, amestecați masa cu mâinile..

mișcă-te тесто

Masticul ar trebui să se simtă ca un aluat elastic, acesta va fi gata atunci când se va opri lipit de mâini..

să facă фигурки

Mastic pe bază de gelatină

Din acest mastic este foarte convenabil să sculptați figuri și decorațiuni..

Pentru gătit veți avea nevoie de:

 • Gelatina – 10 g;
 • Apa – 2 linguri. l.;
 • Suc de lămâie – 1 linguriță;
 • Icing zahăr – 500 g.

Gelatina este înmuiată în apă timp de 20 de minute, apoi se încălzește la căldură scăzută până se dizolvă complet. Masa trebuie agitată și nu este permisă fierberea.

Se toarnă jumătate din zahărul de pe masă și se formează un diapozitiv cu un gol din el. Se toarnă sucul de lămâie cu gelatină și se frămânță masticul, adăugând treptat restul de pulbere. Trebuie să amestecați până la omogenitate, apoi înfășurați masa cu filmul agățat și lăsați-l în scurt timp în frigider..

o plăcintă из морковиO reteta simpla tort de morcov – gustoasa si sanatoasa.

Citiți cum să faceți o cremă delicioasă de mascarponă..

Tort de lux de clatite din lapte condensat si smantana conform retetei noastre.

Lapte mastic

Acesta este un mastic universal – este convenabil să se creeze atât decorarea, cât și acoperirea pentru un tort de la el..

Pentru a pregăti masticul va trebui:

 • Lapte uscat – 180 g;
 • Lapte condensat – 1 bancă;
 • Zahăr roșu – 180 g;
 • Suc de lămâie – 1 lingura. L.

Pulberea de zahăr este combinată cu lapte praf, se adaugă suc de lămâie și totul este amestecat. Acum adăugați treptat lapte condensat și amestecați masa într-o stare densă. Dacă se rumeneste masticul, adăugați puțin suc de lamaie..

Modalități de decorare a tortului de Anul Nou cu mastic

 • Torturi de țesut.

Cu ajutorul masticului se creează o acoperire netedă a părții superioare a produsului și a laturilor acestuia. Pentru a acoperi cu mastic, suprafața tortului trebuie să fie echilibrată – nu trebuie să existe puturi sau gropi.

Pregătirea masticului pentru acoperire trebuie să se extindă la o grosime de 5 mm. Acoperiți produsul cu mastic, ar trebui să aveți grijă, să aliniați toate pliurile și să tăiați excesul cu un cuțit. În cazul în care masticul nu este foarte frumos aplicat, puteți ascunde defectele decorându-l – se vor face figurine, glazură sau inscripții cu cremă.

strâns тортов

 • Compoziții sculptate.

Cifre de complexitate variate sunt realizate din mastic. Pentru producția lor, puteți cumpăra timbrele gata preparate – masticul este aplicat în ele și după ce cifra este stoarsă din matriță. Cifrele sunt modelate manual – masticul seamănă cu plastilina în consistență, astfel încât chiar și copiii pot face față modelării.

Reguli de lucru cu mastic:

cifrele из мастики

 • Pentru ca masticul să nu fie lipicios la masă, trebuie să fie presărat cu amidon;
 • Este necesar să se depoziteze masticul într-un recipient etanș, ermetic, astfel încât nici aerul, nici apa să nu perturbe coerența masei;
 • Produsele de mastic deja terminate pot fi șterse cu o soluție de vodcă și miere (1: 1). Mirosul de vodcă din produs va dispărea, iar figurile și glazura vor avea o strălucire în oglindă;
 • Pentru a obține o culoare strălucitoare din mastic, în timpul preparării amestecului, puteți adăuga suc de colorare: sfeclă roșie, afine, cireș;
 • Atunci când se adaugă coloranți la mastic, masa trebuie amestecată pentru a obține o culoare uniformă..

Idei pentru decorarea tortului de Anul Nou

În anul nou, magia ne înconjoară pretutindeni. Puteți chiar să vă creați singur folosind un tort neobișnuit..

Idei originale pentru decorarea tortului în 2017:

 • Casa veche.

Efectuarea și înghețarea casei de biscuiți va dura mult timp, dar efectul unui astfel de tort va fi considerabil. LED-ul este amplasat în interiorul casei, iar tortul este servit într-o cameră cu iluminare slabă. Datorită luminii din ferestre, casa vine imediat la viață, iar tortul în sine este amintit de mult timp..

tort светящийся домик

 • Forma corpului.

Cu ajutorul unei cantități mari de mastic, un biscuiți obișnuit poate fi decorat ca un simbol al noului an 2017 sau o jucărie mare de copaci de Crăciun..

tort игрушки

 • Waffle trata pentru copii.

Dacă se pregătește un tort de vacanță separat pentru copii, acesta poate fi simplu și delicios decorat cu bastoane de vafe. Copiii se vor bucura de priveliștea frumoasă a deliciilor crocante..

tort с вафлями

Servind desert, în loc de lumanari obișnuite puteți cumpăra lumini Bengale – atunci impresiile de aspectul neobișnuit al produsului va fi chiar mai puternic..

concluzie

Când decorați tortul trebuie să acordați atenție următoarelor aspecte:

 • Trebuie să vă gândiți în avans la proiectarea tortului și a produselor necesare pentru fabricarea acestuia;
 • În absența experienței de decorare a produselor de cofetărie, trebuie să exersați și să stăpâniți toate nuanțele noului an;
 • Toate produsele ar trebui să fie proaspete, dacă este posibil, utilizați ingrediente mai naturale – fructe, fructe de pădure, fructe cu coajă lemnoasă;
 • Când decorați un tort, asigurați-vă că vă opriți în acel moment – un morman mare de diverse decorațiuni poate părea neomogen.

Tortul neobișnuit și frumos decorat va fi cel mai bun cadou pentru întreaga familie..

Loading...