Kipburgers koken zonder eieren

Als je erover nadenkt hoe je je gezin kunt plezieren, moet je kipfilet koken, omdat ze kunnen worden gedaan met verschillende bijgerechten en sauzen. Daarnaast kunnen koteletten van verschillende typen worden gemaakt, volgens verschillende recepten, waaronder zelfs een dieet.

Kipgehakt vlees zonder eieren
hoe приготовить куриные котлеты без яиц
ingrediënten Aantal
kip of gehakt 600 g
uien 1 stuk.
sneetjes brood 3 stuks.
water 50 ml
melk 150 ml
knoflook 1 teentje
peper, zout proeven
plantaardige olie 50 ml
Kooktijd: 60 minuten Calorieën per 100 gram: 185 Kcal
 1. Als je het vlees nam, om het dan te beginnen en in plakjes te snijden. gesneden мясо
 2. Reinig en hak de ui fijn – ongeveer 5-6 delen (om in de vleesmolen te krijgen). gezuiverde лук
 3. Laat het brood vervolgens weken in melk of water. brood замоченный в молоке
 4. Wanneer het brood grondig gedrenkt is, sla de bereide ingrediënten dan door een vleesmolen – wissel je uien, vlees en brood af, zodat je later minder met mengen bezig bent. Voeg zout en peper toe aan het gehakt – naar uw smaak. Als je wilt, kun je knoflook toevoegen. voorbereiding фарша
 5. Voeg dan 50 ml water toe aan het gehakt en meng goed. We vormen schnitzels van de verkregen vulling – we moeten onze handen eerst met water bevochtigen, zodat de vulling niet aan de handen kleeft. In plaats van handen met water te bevochtigen, kunt u ze ook in meel rollen voor paneren en niet om aan oppervlakken te plakken.. gevormde котлеты
 6. U kunt beginnen met frituren – verwarm hiervoor de pan en leg onze hamburgers erop. Je kunt ze op hoog vuur bakken tot ze worden gebakken tot een korst, of je kunt bruin worden en het vuur laag zetten tot medium om goed te blussen. In het eerste geval zijn de schnitzels een beetje droog, maar beter geschikt voor jus, en in de tweede – ze worden een meer onafhankelijke schotel die kan worden geserveerd met aardappelen. hamburgers на сковороде
 7. In het eerste geval, bak tot klaar, – knapperige korst en gestoofd midden (controleer op smaak en knip). In de tweede bak en bak totdat ze klaar zijn (het duurt ongeveer 10 minuten, controleer hetzelfde).

Eet smakelijk!

Gehakte kippenborstkoteletten

gehakt котлеты

Eerst en vooral nemen we onze filet en wassen deze grondig, drogen hem vervolgens en hakken hem voorzichtig in kleine stukjes met een mes, en jij bepaalt hoe klein hij is. Hak dan de ui en dille – de maat is ook naar jouw smaak.

Neem vervolgens een diep bord en leg daar alle gehakte producten in, meng ze. Voeg mayonaise en 3 eetlepels zetmeel toe en meng opnieuw goed..

Laat alle 20 minuten zitten om het geabsorbeerde overtollige water en het geïnfundeerde vlees te laten stollen. Als de vulling vloeibaar blijkt te zijn, kunt u meer zetmeel toevoegen..

Als de vulling klaar is, kunt u beginnen met het braden van gehaktballen. Om dit te doen, verwarm de pan met plantaardige olie en leg er onze koteletten op – het is niet nodig om te beeldhouwen. Bak op middelhoog vuur aan beide zijden tot klaar. Het belangrijkste ding – dek niet af met een deksel, anders zullen de schnitzels desintegreren.

Eet smakelijk!

Geen brood en eieren toegevoegd

hamburgers без хлеба

Neem onze vulling en leg het in een diep bord. Maal fijne uien fijn (u kunt door een vleesmolen), voeg het toe aan de plaat aan het gehakt. Snijd koriander of andere kruiden fijn en doe dit in een bord. We drukken op de bovenste 1-2 teentjes knoflook. Zout gehakt en giet 75 ml ijswater. Voeg wat havermout toe en voeg wat kipkruiden of een mengsel van kruiden toe naar jouw smaak.

Volg alles grondig en mix de vulling. Om dit te doen, moet je onze vulling met je handen pakken, kneden en krachtig terug op de plaat gooien – dit moet 10-15 keer gedaan worden. Daarna zetten we de stopzak op en zetten hem 20-30 minuten in de koelkast. Dit is nodig zodat de havervlokken verzachten en weken, bovendien zal de vulling zelf meer plakkerig worden, wat zal helpen om de koteletten van de gewenste vorm te vormen..

Verwarm vervolgens de oven op 200 graden en neem de vorm in door er een folie op te leggen en deze in te smeren met plantaardige olie..

We maken koteletten, bevochtigen onze handen in water zodat de vulling er niet aan kleeft. Wanneer we de schnitzels verblinden, stuur ze dan 20-25 minuten naar de voorverwarmde oven.

Eet smakelijk!

pannenkoeken на кислом молоке без яиц

Leer pannenkoeken bakken in zure melk zonder eieren.

Zonder eieren kun je ook kaaswratten van kwark bereiden. Hier vindt u een recept.

Het recept voor havermoutkoekjes zonder eieren vindt u hier..

Handige tips

 1. Als je een lager caloriegehalte wilt bereiken, kun je ze voor een paar koken.
 2. Om burgers knapperiger en mooier te maken, kunnen ze gepaneerd worden – het is beter om meel te gebruiken voor paneermeel, maar sommigen geven de voorkeur aan broodkruimels – u kiest.
 3. De beste optie is om je eigen vulling te maken en niet om kant-en-klaar te kopen. In dit geval krijgt u de gelegenheid om de kwaliteit van het vlees onafhankelijk te beoordelen, bovendien voegt u geen extra vulstoffen toe, die gevuld zijn met gekocht vlees.
 4. Koteletten kunnen van tevoren worden gekookt en in de koelkast worden bewaard tot ze moeten worden gebakken.

In de video – de optie om kipkoteletten te koken zonder eieren in de oven:

Loading...