Slik lager du kyllinghjerter i en treg kokekanne

Kylling hjerter tilberedt med kjærlighet og bruk av noen hemmeligheter blir en utrolig velsmakende tallerken. Den lille størrelsen på biproduktet tar ikke bort sine positive gastronomiske egenskaper eller fordeler til kroppen, tvert imot er kyllingens hjerter enkle, enkle og smakfulle..

kylling сердечки

Litt om fordelene ved biprodukt og deres riktige valg.

Egenskapene til kyllinghjerter er ikke begrenset til en kort liste over nyttige komponenter: vitamin A, PP, gruppe B, en rekke makro- og mikroelementer – fosfor, magnesium, kalium, jern, sink, kobber.

Basert på disse egenskapene til proteinproduktet, anbefales dets bruk for personer som lider av anemi, sykdommer i hjerte-og nervesystemet. Retter fra kylling hjerter er foreskrevet og postoperative og post-traumatiske perioder.

Når du velger, ta hensyn til fargen og strukturen til biproduktet. Kvalitetsindikatoren vil således være maroon-rød farge og tett, solid struktur. Fordelen vil være bruk av kjølte, ikke frosne hjerter..

Før matlaging av kulinarisk mesterverk, bør kjøttproduktet vaskes grundig, avblods med blodpropp i kamrene, kutte av fettlag.

Enkel og velsmakende: Kyllinghjerter i en sakte komfyr
hvordan приготовить куриные сердечки в мультиварке
ingredienser Antall
kylling hjerter 1 kg
løk 2-3 stykker
gulrøtter 1 stk
vann 1 liter
tomatpuré på vilje
urter, greener på vilje
salt og krydder på vilje
Tilberedningstid: 80 minutter Kalorier per 100 gram: 90 kcal

Denne oppskriften på grunn av ingrediensene er preget av lavt kaloriinnhold. Det viktigste er å finne kylling hjerter, og alt annet kan bli funnet på kjøkkenet av hver vertinne..

Før direkte forberedelse av hjerter skal maskineres: vask, rengjør, fjern uønskede deler. For å øke hastigheten på kokeprosessen, kan du sikkert kutte produktet i to deler.

Grate revet gulrøtter med store hull. Med løk fjerner vi skallet og hugger det i terninger.

I neste fase legger vi de tilberedte produktene i en sakte komfyr uten å legge til olje. Tilsett resten av ingrediensene i form av tørkede eller friske urter, salt og krydder, tomatpuré. Still modusen for “quenching” eller “suppe” og lag i 45 minutter.

Sourcreme ømhet av kylling hjerter

Å legge til rømme til offal er et knep kjent for alle vertinne. Faktisk, med inkludering av meieriprodukt i kyllinghjerter, blir parabolen en delikat struktur. Kyllinghjerter med rømme er tilberedt i en sakte komfyr av følgende produkter:

 • Kylling hjerter – 1 kg;
 • Løk – 2-3 stykker;
 • Gulrøtter – 3 stk;
 • Hvetemel – 1 ss. skje;
 • Rømme – 1-1,5 glass (ca. 300 ml);
 • Tomatketchup – 6 ss. skjeer;
 • Salt, krydder (til smak).

kylling сердечки с рисомEtter eliminering fra overflaten av hjertene til blodpropper og overskytende formasjoner, våt biproduktet med servietter. Pre-peeled gulrøtter gi form av halm eller gnidd med en gnager med store nelliker. Skalte løk er malt i henhold til personlige preferanser..

Sette grønnsaker og biprodukt i skålen til multi-komfyren, knead kremaktig tomatsaus. Før du slår på modusen “Quenching” eller “Soup” i de neste 45-60 minuttene, må parabolen være krydret og salt. I ferdig tallerken må du legge til hvetemel – dette vil gi sausen en tykk struktur – og igjen la igjen i 10-20 minutter i varmemodus.

Tilbereder en deilig tallerken med poteter

I motsetning til det faktum at det ikke er noen restriksjoner på side retter for biprodukter, fortsetter vi å følge tradisjoner og fortynne parabolen med en standard ingrediens – poteter. Kylling hjerter med poteter tilberedt i en multicooker vil bli dekorasjon av både festlige og daglige bord..

ingredienser:

 • Kylling hjerter – ½ kg;
 • Poteter – 1 kg;
 • Løk – 1 stk;
 • Gulrøtter – 1 stk;
 • Salt, krydderurter;
 • Vann og solsikkeolje.

Vi rengjør og hakk løk og gulrot, hvoretter vi sender dem til sakte komfyren, inkludert i “Baking” -modus, og stek i solsikkeolje.

å gni морковь

Etter å ha mottatt en lys gylden skorpe sender vi slagtebiprodukter til grønnsaker, blander og kokes i en halv time.

kutt inn лук

Etter den tildelte tiden, legg til poteter skåret i kvartaler, salt og dryss med halvfabrikat oppskrifter.

poteter порезать

Fyll vann i en multi-cup bolle. For elskere av saus, er det tilrådelig å legge vann 1,5 ganger nivået av poteter..

kylling сердечки в мультиварке

Forberedelsen er ferdig etter en time med “roasting” avfall med poteter i en sakte komfyr..

hjerter с гарниром

Bulgarsk kylling hjerter oppskrift

Så, vi har studert de tradisjonelle og enkle oppskrifter for kyllinghjerter. For elskere av eksperimenter, er det en uvanlig bulgarsk oppskrift. Ikke haste for å lukke fanen, hvis du mener at ordet “uvanlig” betyr at du trenger å kjøpe dyre produkter eller ekstra problemer..

Nei, alt er så enkelt at det er vanskelig å forklare.!

Du trenger følgende produkter:

kylling сердечки в соусе

 • Kyllinghjerter – 500 g;
 • Søt bulgarsk pepper – 1 stk;
 • Ripe tomat – 2 stk;
 • Løk – 1 stk;
 • Gulrøtter – 1 stk;
 • Hvitløk – 2-3 fedd;
 • Soyasaus – 3-5 st. skjeer;
 • Krydder og salt.

I henhold til tilpasset, vasker vi, rengjør og tørker avfall, rengjør og hakk grønnsaker med vår favoritt teknikk..

Slå på “baking” multikooker-modus og send den til hjertets tykkelse. La lokket være åpent til det overskytende fuktet fordampes. Vi legger til gulrøtter, løk, paprika og tomater til matlagingsprosessen. Hell i soyasaus, sesong og salt, bland godt..

Lukk lokket på enheten og gå til programmet “Quenching”. En time senere, når signalet informerer deg om parabolenes beredskap, vil alle hjemmelagde samle seg i kjøkkenet og vente på å prøve den smakfulle parabolen..

Ruller med valmueoppskrifter med bilder, forskjellige testalternativer og valmuefortolkninger med fylling.

Kjeksrull med kremrecept med bilder og trinnvis anbefalinger.

Kyllingbrystrull med svesker i oppskriften vår. Det er veldig, veldig velsmakende – prøv!

Kylling hjerter med erter

Høydepunktet på denne oppskriften på kylling hjerter tilberedes i en treg koke er erter. Ingrediensen gir parabolen våren friskhet og letthet, noe som gjør det til et kulinarisk mesterverk fra et beskjeden sett av produkter:

 • Kylling hjerter – ½ kg;
 • Rømme – 200 ml;
 • Gulrøtter – 1 stk;
 • Bay leaf – 1 stykke;
 • Hvitløk – 2 fedd;
 • Hermetiserte grønne erter – 0,4 g;
 • Tørket mynte – 1,5 ss. skjeer;
 • Krydder, salt.

kylling сердечки с апельсинамиSkyll først og fjern biproduktet fra fettavsetninger og blodpropper. Etter “bad” -prosedyrene legges hjerterne i skålen til multikjøleren og fylles med vann. Slå på programmet “Multipovar”, sett temperaturen til 160 grader og la den lage mat i 20-30 minutter. Etter å ha tilsatt løvblad, salt og krydder, koke avfall i ca 5 minutter.

Separere buljongen fra slagtebøtter, legg ut til avfallsbeholderen og renset i ringer gulrøtter, erter uten saltlake. Fyll vegetabilsk og kjøttmasse med 100 milliliter kjøttkraft og fortsett å lage mat som “Multipovar” i 15 minutter.

For å forberede sausen, bland de hakkede hvitløkskreftene med rømme, salt og mynte. Legg det til nesten ferdig tallerken og ta full beredskap innen 5 minutter.

Pilaf i tregkokeren

Det er synd å ikke bruke Pilaf-programmet i en multi-komfyr, spesielt når det er kyllinghjerter hjemme. For fremstilling av biprodukt pilaf trenger du:

 • Kylling hjerter – 1 kg;
 • Steamed ris – 2 glass;
 • Smør – 50 g;
 • Gulrøtter – 1 stk;
 • Løk – 1 stk;
 • Hvitløk – 4 fedd;
 • Krydder og salt.

Vi hakker 1 krydder hvitløk og steker den i vegetabilsk olje i noen minutter, og legg deretter til grønnsaker – løk og gulrot – til skillet eller panne i en multikooker – hakket av vilkårlig teknikk. Sørg for å salt og krydret vegetabilsk blandingen..

Hjerter og stekte grønnsaker er plassert i en multi-kokesbeholder. Tilsett ris og resten av hvitløksklær, smør og spiseskje olivenolje (valgfritt). Før du slår på Pilaf-programmet, fyll risen med 1 liter vann. Når tilberedningstiden utløper, la de kokte grøtene bryte i en halv time..

Nyttige tips

Merkbart redusere prosessen med matlaging slakteavfall vil tillate et triks med å koke produktet plassert i kaldt vann.

Forbered en marinade av eddik, og en tallerken med hjerter vil få påtrengende sure notater. Det er nok å holde kjøttproduktet i eddik fortynnet i forholdet 1: 1 med vann i 30 minutter..

På bordet til oppvask fra aval kan serveres som salater og kalori-retter: potetmos, frokostblandinger, frokostblandinger, dampede grønnsaker.

Hvis en av de fremtidige “kulinariske critics-eaters” ikke liker tilstedeværelsen av stewed grønnsaker i retter, spesielt løk, så kan de kuttes i små stykker og blandes med saus. Tro meg, ingen vil legge merke til trikset.

Når du stikker eller baker, ikke rush for å legge vann til biproduktretten: væsken som slippes ut av grønnsaker, vil være et verdig alternativ til liter vann.

Kyllingens hjerter er herligheten til et produkt for lat. Ingen problemer med matlaging: Vasket, lett rengjort og kastet i tregkokeren. Nyt smaken og eksperimentet!

Loading...