Hvordan lage Bailey likør hjemme

Folk kjenner Irland annerledes. For noen er disse rødskjegg Celts, hærens menn i kilter, noen holder ømt i sitt hjerte det eneste våpenskjoldet i verden med bildet av et musikalsk instrument – harpen.

Tenåringer kjenner henne fra mystiske leprechauns, katolikker vet at dette er hjemlandet til St. Patrick.

brennevin бейлиз

Men det er en annen ubestridet tilknytning til Irland, som ingen i verden kan argumentere for. Dette er Baileys Irish Cream.

Historien om den mest delikate irsken

Når i 1974 sin skapere, en gruppe teknologer fra Gilbeys of Ireland, utgav den første batchen av denne likøren, kunne de ikke engang forestille seg at denne drikken ville eksplodere verden.

Fire år tidligere begynte disse unge eksperimenterne bare å utvikle et produkt, de satte seg i oppgave å kombinere det beste som irsk har i en lett alkoholholdig drink: deres legendariske krem ​​og whisky.
bailey с какао

Interessant, kanskje begynte de å drikke hvetekjøer, slik at de begynte å gi en “duftende” berusende melk? Men tross alt er de teknologer, og ikke de som eksperimenterer med dyr..

Selv om det kan være enklere: Du må kombinere smaken av to delikatesser – du trenger bare å blande dem. Ja, det var det.

Det smakte veldig bra, men egenskapene til komponentens konsistens var slik at ingrediensene eksfolierte fra hverandre, så snart blandingen stoppet..

Utviklingen av oppskriften varede fire lange år. De beste kjemikerne var involvert i prosessen, og en homogen struktur ble oppnådd ved destillasjon..

Det forble for å bringe smaken til perfeksjonen som hele verden kjenner i dag. Til dette formål ble vanilje, karamell, sjokolade og sukker tilsatt til likør. Drikken var veldig myk og tykk..

Umiddelbart etter å ha oppnådd resultatet ble oppskriften patentert og holdt i strengt hemmelighold til denne dagen..

Unikhet av ingrediensene, streng overholdelse av oppskriften og bruk av de nyeste tekniske innovasjonene i utstyret – dette er nøkkelen til å få den unike og verdensberømte Baileys Irish Cream.

Ved fremstilling av likørfarger brukes ikke aromaer og konserveringsmidler, men takket være den perfekt valgte sammensetningen er holdbarheten 18 måneder.

Oppskriften på å lage klassisk Beyliz-brennevin hjemme
hvordan приготовить ликер Бейлиз в домашних условиях
ingredienser Antall
Krem 25% fett 1 liter
Iris sukker 200 gram
plommer fra 4 egg
Vaniljesukker 10 gram
Øyeblikkelig kaffe 5 teskjeer
vodka 200 ml
whisky 200 ml
Tilberedningstid: 20 minutter Kalorier per 100 gram: 177 kcal

Det er mulig å tilberede denne likøren elsket av alle, uten unntak, kjennere av fin alkohol uten å forlate hjemmet..

Kokeprosessen begynner med at krem ​​oppvarmes over lav varme. Fettinnholdet i krem ​​kan variere – fra 10% til 25%, det vil avhenge av denne indikatoren hvor tykk den fremtidige drikken vil vise seg..

Ved kontinuerlig omrøring må du legge til issukker og pre-pisket med en mikser eller en blender, og du kan bare eggeplommer med en gaffel.

Siden rå egg blir brukt, er det umulig å varme opp blandingen til høy temperatur, for å forhindre at eggeplommen stammer fra koagulering og ikke forstyrrer den fremtidsholdige væsken. Nå må du legge vaniljesukker.

Hvis for eksempel i baking vanilje og vaniljesukker er utbytbare ting, så her er vaniljesukker et spørsmål om prinsippet..

Hvor mye å si det er en hjemmelaget virksomhet, den klassiske formelen anbefaler 10 gram, det vil si en standardposet, spesielle beundrere legger til en annen for å forbedre smaken.

Nå er det på tide å legge til litt kaffe. Kaffe bør bare være øyeblikkelig.

Uansett gourmet er ikke kokken som tok opp forberedelsen av en utsøkt drink, så må du ofre prinsippene dine og bruke den vanligste øyeblikkelige kaffen.

Hvis det ikke er noen slik person i huset, er det ikke nødvendig å kjøpe en hel bank for dette. Den vanlige kaffen i stabler vil gjøre, det vil bli enda mer praktisk å måle de nødvendige 5 teskjeer..

Påminnelse: Denne tiden kontinuerlig rører vår fremtidige Bailey, slik at den ikke kan varme opp over 40omtrentC. Så kan du fjerne pannen fra ovnen..

Nå kommer klimaks – tilsetning av alkoholkomponenter. Kvaliteten på drikke som helhet avhenger av hvilken kvalitet de vil være..

Hvis du bare tar vodka til matlaging, vil den klassiske Beyliz ha en liten likør, og hvis det bare er whisky, vil dens spesielle ettersmak avlede fra prosessen med å nyte aromaen til et fremtidig mesterverk. Derfor halvparten av vodka, halvt brandy – akkurat, 200 gram hver.
bailey коктейль

Rør grundig med en mikser til et tykt skum dannes – dette tar 3-5 minutter. Det er alt – Beyliz likør er klar i henhold til den klassiske oppskriften. Det gjenstår å helle det i vakre flasker og servere..

En slik likør kan lagres i kjøleskapet i ikke mer enn 7 dager, etter hvert er det bedre å bruke krem ​​og rå egg så snart som mulig..

Men denne drinken er først og fremst så lett å forberede at hvis det er nødvendig av en bestemt grunn, vil selv den mest uerfarne kokken gjøre det om 15 minutter, og for det andre, hvis flasken med den allerede er åpen, så er det i kjøleskapet sikkert vil ikke returnere.

Alkohol Beyliz uten egg med kondensert melk og kaffe hjemme

Oppskriften på hjemmelagde Baileys med et bilde: få det riktig! | Hvordan få mest mulig ut
Forbered:

 • Øyeblikkelig kaffe – 2 ss. skjeer;
 • Kondensert melk – 1 kan – 400 gram;
 • Melkcocktail “Miracle” sjokolade (kan erstattes med krem) – 1 liter;
 • Vaniljesukker – 1 ts;
 • Cognac – 180 ml.

I en bolle med en kapasitet på minst 2 liter eller en bolle med en mikser, hell ut en milkshake eller krem ​​oppvarmet til romtemperatur, tilsett kondensert melk. Det neste trinnet er vanillin og øyeblikkelig kaffe. Sist men ikke minst – konjakk.

Da må du blande blandingen grundig med en mikser i 3-4 minutter for å oppnå en homogen struktur og fullstendig oppløsning av kaffe..

I henhold til forholdet mellom mengden alkohol og det totale volumet av den resulterende drikken, er dens styrke 17-18%, som i de klassiske irske baileys.

Chocolate Beyliz hjemme

Og for forberedelse av hjemmelaget sjokolade vil Baaliza trenge slike produkter:

 • 200 ml brennevin;
 • 200 ml vodka;
 • Kremfettinnhold på 20%;
 • Kondensert melk – 400 gram – 1 kan;
 • 200 gram sjokolade – 1 flis svart og 1 flis melk;
 • 10 gram vaniljesukker – 1 pose.

Forbereder sjokolade likør for denne teknologien. Du bør begynne med å lage sjokolade – du må smelte det på dampbadet, du må bruke små retter, så mindre smeltet sjokolade forblir på veggene og bunnen.

Sjokolade trenger ikke å koke, du trenger bare å gjøre den til en homogen masse. Mens sjokolade blir oppvarmet, er det mulig å piske krem ​​med vaniljesukker..

smelte шоколад на водяной бане

Kremet bør ikke være for kaldt, ellers, når sjokolade blir tilsatt den, krystalliserer den. Fortsett å piske kremet med en mikser, hell sjokoladen i en tynn strøm.

legge шоколад

Når alt dette blir til en homogen masse (det skal bli ganske tykk), kan du legge til alkohol. Nå må den resulterende likøren blandes grundig igjen, helles i en flaske og sendes til kjøleskapet for å infuse.

bland opp все ингредиенты

Om to timer er han klar til å spise. Chocolate Bailey kan lagres i opptil 5 måneder, men det er lite sannsynlig at det kommer til å komme til dette så snart det er mulig å smake på smaken..

bailey дома

Nyttige tips

 1. Hvis oppskriften spesifiserer brandy, whisky eller vodka, kan du trygt bytte disse komponentene til hverandre eller blande i likeverdige; proporsjoner;
 2. De som unngår koffein kan rådes til å erstatte kaffe når de gjør likør hjemme med kakao;
 3. Beyliz kan og bør legges til kaffe – det vil ikke bare erstatte sukker og krem, men også gi drikken sin opprinnelige smak og aroma;
 4. Alkohol er fylt med fruktsalater, men det er viktig å advare personen som vil spise en slik salat at den kan slå hodet litt,
 5. Beyliz er en del av mange klassiske cocktails; en likør laget med egne hender er også ganske egnet for dette;
 6. Hvis det ikke er noen rå egg i likør, kan det oppbevares i kjøleskap i en mørk, lukket flaske i opptil to måneder, hvis råolje blir tilsatt – i inntil 1 uke.
skånsom тирамису
Tiramisu – hva det er, hvordan å lage mat og hvordan du serverer, les på våre sider. Suffel fjærfemelk hjemme, les de beste oppskriftene i vår artikkel. Den klassiske Prague-kaken er de beste trinnvise oppskrifter med bilder – smak i barndommen, les!

Ser et øye, la tannen vokse

Det faktum at alle elsker den kremrike irske likøren er et ubestridelig faktum. Men hvis alle kan bruke det, er det spørsmålet?

Det er kategorier av personer som sterkt anbefales ikke å bruke Beyliz eller noe hjemme matlaging, i noen annen form:

 • Gravide og ammende kvinner;
 • Barn og tenåringer under 18 år;
 • Personer som lider av individuell intoleranse mot meieriprodukter;
 • Personer med sykdommer i kardiovaskulærsystemet og mage-tarmkanalen;
 • Det bør tas hensyn til å drikke folk som lider av fedme og diabetes.

Bon appetitt!

Loading...

Hvordan lage Bailey likør hjemme

Folk kjenner Irland annerledes. For noen er disse rødskjegg Celts, hærens menn i kilter, noen holder ømt i sitt hjerte det eneste våpenskjoldet i verden med bildet av et musikalsk instrument – harpen.

Tenåringer kjenner henne fra mystiske leprechauns, katolikker vet at dette er hjemlandet til St. Patrick.

brennevin бейлиз

Men det er en annen ubestridet tilknytning til Irland, som ingen i verden kan argumentere for. Dette er Baileys Irish Cream.

Historien om den mest delikate irsken

Når i 1974 sin skapere, en gruppe teknologer fra Gilbeys of Ireland, utgav den første batchen av denne likøren, kunne de ikke engang forestille seg at denne drikken ville eksplodere verden.

Fire år tidligere begynte disse unge eksperimenterne bare å utvikle et produkt, de satte seg i oppgave å kombinere det beste som irsk har i en lett alkoholholdig drink: deres legendariske krem ​​og whisky.
bailey с какао

Interessant, kanskje begynte de å drikke hvetekjøer, slik at de begynte å gi en “duftende” berusende melk? Men tross alt er de teknologer, og ikke de som eksperimenterer med dyr..

Selv om det kan være enklere: Du må kombinere smaken av to delikatesser – du trenger bare å blande dem. Ja, det var det.

Det smakte veldig bra, men egenskapene til komponentens konsistens var slik at ingrediensene eksfolierte fra hverandre, så snart blandingen stoppet..

Utviklingen av oppskriften varede fire lange år. De beste kjemikerne var involvert i prosessen, og en homogen struktur ble oppnådd ved destillasjon..

Det forble for å bringe smaken til perfeksjonen som hele verden kjenner i dag. Til dette formål ble vanilje, karamell, sjokolade og sukker tilsatt til likør. Drikken var veldig myk og tykk..

Umiddelbart etter å ha oppnådd resultatet ble oppskriften patentert og holdt i strengt hemmelighold til denne dagen..

Unikhet av ingrediensene, streng overholdelse av oppskriften og bruk av de nyeste tekniske innovasjonene i utstyret – dette er nøkkelen til å få den unike og verdensberømte Baileys Irish Cream.

Ved fremstilling av likørfarger brukes ikke aromaer og konserveringsmidler, men takket være den perfekt valgte sammensetningen er holdbarheten 18 måneder.

Oppskriften på å lage klassisk Beyliz-brennevin hjemme
hvordan приготовить ликер Бейлиз в домашних условиях
ingredienser Antall
Krem 25% fett 1 liter
Iris sukker 200 gram
plommer fra 4 egg
Vaniljesukker 10 gram
Øyeblikkelig kaffe 5 teskjeer
vodka 200 ml
whisky 200 ml
Tilberedningstid: 20 minutter Kalorier per 100 gram: 177 kcal

Det er mulig å tilberede denne likøren elsket av alle, uten unntak, kjennere av fin alkohol uten å forlate hjemmet..

Kokeprosessen begynner med at krem ​​oppvarmes over lav varme. Fettinnholdet i krem ​​kan variere – fra 10% til 25%, det vil avhenge av denne indikatoren hvor tykk den fremtidige drikken vil vise seg..

Ved kontinuerlig omrøring må du legge til issukker og pre-pisket med en mikser eller en blender, og du kan bare eggeplommer med en gaffel.

Siden rå egg blir brukt, er det umulig å varme opp blandingen til høy temperatur, for å forhindre at eggeplommen stammer fra koagulering og ikke forstyrrer den fremtidsholdige væsken. Nå må du legge vaniljesukker.

Hvis for eksempel i baking vanilje og vaniljesukker er utbytbare ting, så her er vaniljesukker et spørsmål om prinsippet..

Hvor mye å si det er en hjemmelaget virksomhet, den klassiske formelen anbefaler 10 gram, det vil si en standardposet, spesielle beundrere legger til en annen for å forbedre smaken.

Nå er det på tide å legge til litt kaffe. Kaffe bør bare være øyeblikkelig.

Uansett gourmet er ikke kokken som tok opp forberedelsen av en utsøkt drink, så må du ofre prinsippene dine og bruke den vanligste øyeblikkelige kaffen.

Hvis det ikke er noen slik person i huset, er det ikke nødvendig å kjøpe en hel bank for dette. Den vanlige kaffen i stabler vil gjøre, det vil bli enda mer praktisk å måle de nødvendige 5 teskjeer..

Påminnelse: Denne tiden kontinuerlig rører vår fremtidige Bailey, slik at den ikke kan varme opp over 40omtrentC. Så kan du fjerne pannen fra ovnen..

Nå kommer klimaks – tilsetning av alkoholkomponenter. Kvaliteten på drikke som helhet avhenger av hvilken kvalitet de vil være..

Hvis du bare tar vodka til matlaging, vil den klassiske Beyliz ha en liten likør, og hvis det bare er whisky, vil dens spesielle ettersmak avlede fra prosessen med å nyte aromaen til et fremtidig mesterverk. Derfor halvparten av vodka, halvt brandy – akkurat, 200 gram hver.
bailey коктейль

Rør grundig med en mikser til et tykt skum dannes – dette tar 3-5 minutter. Det er alt – Beyliz likør er klar i henhold til den klassiske oppskriften. Det gjenstår å helle det i vakre flasker og servere..

En slik likør kan lagres i kjøleskapet i ikke mer enn 7 dager, etter hvert er det bedre å bruke krem ​​og rå egg så snart som mulig..

Men denne drinken er først og fremst så lett å forberede at hvis det er nødvendig av en bestemt grunn, vil selv den mest uerfarne kokken gjøre det om 15 minutter, og for det andre, hvis flasken med den allerede er åpen, så er det i kjøleskapet sikkert vil ikke returnere.

Alkohol Beyliz uten egg med kondensert melk og kaffe hjemme

Oppskriften på hjemmelagde Baileys med et bilde: få det riktig! | Hvordan få mest mulig ut
Forbered:

 • Øyeblikkelig kaffe – 2 ss. skjeer;
 • Kondensert melk – 1 kan – 400 gram;
 • Melkcocktail “Miracle” sjokolade (kan erstattes med krem) – 1 liter;
 • Vaniljesukker – 1 ts;
 • Cognac – 180 ml.

I en bolle med en kapasitet på minst 2 liter eller en bolle med en mikser, hell ut en milkshake eller krem ​​oppvarmet til romtemperatur, tilsett kondensert melk. Det neste trinnet er vanillin og øyeblikkelig kaffe. Sist men ikke minst – konjakk.

Da må du blande blandingen grundig med en mikser i 3-4 minutter for å oppnå en homogen struktur og fullstendig oppløsning av kaffe..

I henhold til forholdet mellom mengden alkohol og det totale volumet av den resulterende drikken, er dens styrke 17-18%, som i de klassiske irske baileys.

Chocolate Beyliz hjemme

Og for forberedelse av hjemmelaget sjokolade vil Baaliza trenge slike produkter:

 • 200 ml brennevin;
 • 200 ml vodka;
 • Kremfettinnhold på 20%;
 • Kondensert melk – 400 gram – 1 kan;
 • 200 gram sjokolade – 1 flis svart og 1 flis melk;
 • 10 gram vaniljesukker – 1 pose.

Forbereder sjokolade likør for denne teknologien. Du bør begynne med å lage sjokolade – du må smelte det på dampbadet, du må bruke små retter, så mindre smeltet sjokolade forblir på veggene og bunnen.

Sjokolade trenger ikke å koke, du trenger bare å gjøre den til en homogen masse. Mens sjokolade blir oppvarmet, er det mulig å piske krem ​​med vaniljesukker..

smelte шоколад на водяной бане

Kremet bør ikke være for kaldt, ellers, når sjokolade blir tilsatt den, krystalliserer den. Fortsett å piske kremet med en mikser, hell sjokoladen i en tynn strøm.

legge шоколад

Når alt dette blir til en homogen masse (det skal bli ganske tykk), kan du legge til alkohol. Nå må den resulterende likøren blandes grundig igjen, helles i en flaske og sendes til kjøleskapet for å infuse.

bland opp все ингредиенты

Om to timer er han klar til å spise. Chocolate Bailey kan lagres i opptil 5 måneder, men det er lite sannsynlig at det kommer til å komme til dette så snart det er mulig å smake på smaken..

bailey дома

Nyttige tips

 1. Hvis oppskriften spesifiserer brandy, whisky eller vodka, kan du trygt bytte disse komponentene til hverandre eller blande i likeverdige; proporsjoner;
 2. De som unngår koffein kan rådes til å erstatte kaffe når de gjør likør hjemme med kakao;
 3. Beyliz kan og bør legges til kaffe – det vil ikke bare erstatte sukker og krem, men også gi drikken sin opprinnelige smak og aroma;
 4. Alkohol er fylt med fruktsalater, men det er viktig å advare personen som vil spise en slik salat at den kan slå hodet litt,
 5. Beyliz er en del av mange klassiske cocktails; en likør laget med egne hender er også ganske egnet for dette;
 6. Hvis det ikke er noen rå egg i likør, kan det oppbevares i kjøleskap i en mørk, lukket flaske i opptil to måneder, hvis råolje blir tilsatt – i inntil 1 uke.
skånsom тирамису
Tiramisu – hva det er, hvordan å lage mat og hvordan du serverer, les på våre sider. Suffel fjærfemelk hjemme, les de beste oppskriftene i vår artikkel. Den klassiske Prague-kaken er de beste trinnvise oppskrifter med bilder – smak i barndommen, les!

Ser et øye, la tannen vokse

Det faktum at alle elsker den kremrike irske likøren er et ubestridelig faktum. Men hvis alle kan bruke det, er det spørsmålet?

Det er kategorier av personer som sterkt anbefales ikke å bruke Beyliz eller noe hjemme matlaging, i noen annen form:

 • Gravide og ammende kvinner;
 • Barn og tenåringer under 18 år;
 • Personer som lider av individuell intoleranse mot meieriprodukter;
 • Personer med sykdommer i kardiovaskulærsystemet og mage-tarmkanalen;
 • Det bør tas hensyn til å drikke folk som lider av fedme og diabetes.

Bon appetitt!

Loading...