“Energy Diet”: echte beoordelingen van artsen en klanten

Dun zijn betekent mooi zijn? En hoe zit het met degenen die verder gaan dan de gewichtsklasse van de moderne schoonheid, maar tegelijkertijd zijn de parameters 90 * 60 * 90 als ideaal beschouwd?

Tegenwoordig zijn de meeste vrouwen bekend met een groot aantal diëten, die vaak in korte tijd een indrukwekkend resultaat opleveren..

dieet- питание от "Энерджи Диет"

Iemand denkt dat dit een marketingtruc is. Integendeel, iemand vertrouwt volledig op de toezeggingen van fabrikanten en koopt alle medicijnen die ze aanbieden..

Het is vermeldenswaard dat voornamelijk afslankproducten worden verkocht door het complex, en de kosten van een dergelijk complex worden vaak overschat vanwege een goed uitgevoerde PR-campagne..

Daarom veroorzaakte het verschijnen op de markt van “Energiedieet” een resonantie in de samenleving. Alle vrouwen die voorheen niet konden betalen om het complex te gebruiken voor gewichtsverlies, profiteerden snel van de kans op “Energy Diet”.

Wat is “Energiedieet”

“Energiedieet” is een hele verzameling voedsel met verschillende smaken. Het is geen medicijn of voedingssupplement. Door het gebruik van de aangeboden producten tijdens de maaltijd is het mogelijk om een ​​uitgebalanceerd dieet te vormen..

Dankzij een innovatieve formule verzekert de fabrikant potentiële kopers dat ze met behulp van hun product minstens 1 kilogram per week kwijt kunnen.

Een kenmerk van de lijn van middelen voor gewichtsverlies is de mogelijkheid om een ​​enkel product van het bedrijf te kopen, wat zal zorgen voor het behalen van indrukwekkende resultaten. De fabrikant biedt verschillende soorten producten aan:

 1. Cocktails “Energie dieet“. Vertegenwoordig een pot met een gewicht van 0,5 kg met een poedervormig mengsel. De methode om een ​​cocktail te maken is extreem eenvoudig: plaats 30 g van een product in een shaker en voeg 200 g melk toe (maximaal vetgehalte 1,5%) en meng. Geschatte kosten: vanaf 2200 roebel per bank;
 2. Eiwit “Energy Pro”. Wijze van gebruik is ongeveer hetzelfde als cocktails. In een pakket van 20 sachets van 32 g Geschatte kosten: vanaf 1700 roebel;
 3. Energy Slim Products. Ze vertegenwoordigen een reeks producten die gericht zijn op het beheersen van de eetlust, het strakker maken van het figuur en het activeren van het metabolisme. Geschatte kosten: vanaf 800 roebel;
 4. Fruitrepen. Geschatte kosten: vanaf 80 roebel per stuk;
 5. Sportbars. Geschatte kosten: vanaf 100 roebel per stuk.

Zoals elk product “Energy Diet”, heeft zijn eigen publiek. In tegenstelling tot andere programma’s om af te vallen, biedt dit complex de hulp van een enorme populatie:

slank фигура

 • Mensen met overgewicht;
 • Sporters en mensen die een actieve levensstijl leiden;
 • Mensen op zoek naar gezondheid en een lang leven.

Wat zijn de voor- en nadelen van dit complex ten opzichte van andere complexen voor gewichtsverlies?

Zoals elke remedie heeft energiedieet zowel positieve als negatieve kanten..

De voordelen zijn onder meer:

 1. Gebrek aan verlaten van gewoon voedsel. Het complex is een aanvulling op het gebruikelijke menselijke dieet;
 2. Helpt het gewicht in korte tijd te verminderen;
 3. Levert vitamines en sporenelementen;
 4. Draagt ​​bij aan de versterking van bloedvaten;
 5. Bevordert spierversteviging.

Alle bovenstaande acties zijn mogelijk vanwege de aanwezigheid in het complex van de volgende stoffen:

 • eiwitten;
 • koolhydraten;
 • Plantaardig vet;
 • Dierlijke vetten;
 • Verzadigde vetzuren;
 • Voedingsvezels.
Vetverbranders для похудения женщинMaak de keuze van de beste vetverbranders voor vrouwen om gewicht te verliezen met onze experts!

We raden aan om in het volgende artikel informatie over de effectiviteit van groene koffie voor gewichtsverlies te controleren. Je zou de waarheid moeten weten!

Moet u dringend afvallen en heeft u slechts 3 dagen? Dit zijn de effectieve methoden. Veel succes!

De nadelen zijn onder meer:

 1. De meeste aangeboden producten zijn smaakloos;
 2. Met de intrekking van de middelen voor gewichtsverlies is een snelle gewichtstoename.

Kenmerken van het gebruik van producten en instructies voor gebruik

Het resultaat van afvallen kan alleen worden gevoeld met het juiste gebruik van producten “Energy Diet”.

Het systeem bestaat uit verschillende fasen, waarna een persoon zijn parameters kan verminderen:

 • Stadium I: opname van cocktails in de voeding;
 • Fase II: vervanging van calorierijk voedsel door caloriearme maaltijden voor de eerste en tweede maaltijd;
 • Fase III: terugkeer naar een normaal dieet met cocktails als een licht diner.

Tijdens alle 3 de etappes is het verboden om snoep te eten. De hoeveelheid geconsumeerd vocht moet minstens 2 liter per dag zijn..

Mijn beoordeling

Het werkt inderdaad: een week lang heb ik 4 kg kwijtgeraakt. Ik gebruik tijdens de dag tussen de maaltijden en het diner een cocktail. Dineer met gekookte kipfilet of seizoensgroente salade.

Als ‘s avonds het hongergevoel wordt bezocht, bespaart een kopje groene thee of komkommer. Ik ontbijt met pap. Ik was dol op de fruitrepen, ik kan ze vervangen door een cocktailreceptie.

Ik eet geen snoepjes, alleen omdat ik het niet wil. En het belangrijkste is dat ik ongeveer 2,2 liter drink. vloeistof per dag. Ik ga niet stoppen, in plannen om 20 kg weg te gooien.

Echte recensies van artsen over “Energy Diet”

Ik weet uit eigen ervaring en feedback van collega’s dat het behoud van gezondheid en het bereiken van een ideaal gewicht alleen mogelijk is met de organisatie van een uitgebalanceerd dieet. En dit voedsel zou normaal moeten zijn, maar niet nieuwerwijs. Het gebruik van cocktails in deze serie is eerder een alternatief, en ik zie het nut van de dagelijkse consumptie niet. Immers, eiwitshakes kunnen worden vervangen door regulier eiwitrijk voedsel. Aan de andere kant begint het lichaam te wennen aan het gebruik van cocktails, wat zijn werk negatief beïnvloedt. Daarom raad ik aan ze niet te misbruiken..

Voedingsdeskundige Irina Tikhomirova

Ik geloof dat de producten van dit complex kunnen worden vervangen door een van de maaltijden, als er geen mogelijkheid is om bekende gerechten te bereiden. Dergelijke fondsen zullen geschikt en populair zijn bij mensen van wie de dagelijkse routine je niet toestaat om op een normale manier te eten. Daarom is mijn mening over energiedieet over het geheel genomen vrij positief..

Therapeut Anatoly Maltsev

uitzicht врачей

Profiteer van de producten van deze serie promoot nu actief de fabrikant. Maar ik, zoals elke arts, besloot om me vertrouwd te maken met de samenstelling: op het eerste gezicht werden er geen gevaarlijke stoffen in gevonden. Maar toen ik de kwestie nader bestudeerde, vestigde ik de aandacht op het volgende: in Europese landen is het toevoegen van guargom aan producten verboden. Zodra het verbod van kracht werd, werd het onmogelijk om de producten van Energy Diet te vinden. Daarom maak ik een persoonlijke conclusie: de werkelijke samenstelling van het product verschilt van het aangegeven product. Daarom zou ik het gebruik van producten van deze fabrikant niet adviseren.

Gastro-enteroloog Pavel Litvinov

Veel mensen praten over mogelijke verboden stoffen in het “Energiedieet”, maar niemand kan dit bewijzen. De winkels verkopen een groot aantal producten die, naar mijn mening, ook “slechte” composities hebben. Maar alleen met dit feit is het bereiken van werkelijk verbluffende resultaten na het drinken van cocktails. Daarom ben ik er voor hen.

Voedingsdeskundige Natalia Ionova

Enkele jaren geleden voerden onderzoekscentra een onafhankelijk onderzoek uit naar de kwaliteit van Energy Diet-producten, die het gehalte van de juiste verhouding van stoffen in mengsels bevestigden. Het resultaat na het drinken is goed, de kwaliteit is wetenschappelijk bevestigd – het betekent dat producten kunnen worden gebruikt in uw dieet..

Voedingsdeskundige Elena Suslova

Antwoorden van dunnere lezers met illustratieve foto’s

Gedurende de maand cocktails gedronken. Op hetzelfde moment in het dieet bleef favoriete dumplings, vlees. Resultaat na een maand gebruik: -6 kg. Toen ging ze op vakantie, natuurlijk, er waren zowel wijn als kebab, die op zulke momenten aan diëten denkt? Ik kwam thuis, met afschuw ben ik op de weegschaal en nog een aangename verrassing: ik ben niet hersteld. Zo blijkt dat met behulp van voeding met het opnemen van cocktails, ik een metabolisme heb vastgesteld.

foto Оксаны

Oksana, Moskou

Veel negatieve recensies over het systeem “Energy Diet” gehoord. Maar ik wilde tegen iedereen ontevreden zeggen: “Lees de instructies zorgvuldig. Het is niet alleen voedsel, maar gezond voedsel. ” Ik wilde wat afvallen en mijn gezondheid verbeteren. Als gevolg hiervan verloor ik 8 kg in 2,5 maanden en, belangrijker nog, mijn welbevinden verbeterde en dit is 100 keer belangrijker.

foto Евгении

Evgenia, Syzran

Ten slotte stellen we een interessante video over dit onderwerp voor:

Loading...